Spor

Mertcan Karadeniz ile Youtuber İpuçları – Röportaj

FIFA videoları ile youtube kariyerine adım atan ve daha birçok video çekmekte olan Mertcan Karadeniz’i yourazzi.com’da ağırladık.

Kendisine bir çok youtuber adayınında merak ettiği soruları yansıtmaya çalıştık.

Gerçekten iyi bir video hazırlarken nelere dikkat etmeliyim diyorsanız,cevabı röportajın devamında bulabileceksiniz.

İşte Eğlenceli Röportajın Detayları;

14354956_880837638714317_7247589230610032727_n

“Öncelikle bize vakit ayırdığın için çok teşekkür ederiz.

 Senin hakkında biraz araştırma yaptık ancak “mertcan kimdir?” neleri yapmaktan hoşlanır? Bir de senin ağzından dinlemek isteriz.

Aslında  mertcan karadeniz  16 nisan 1996 ‘da dünya’ya gelen  izmir karşiyaka’da yaşayan bir ailenin ilk çoçuğu birde küçük 7 yaşinda kiz kardeşim var ailesel sorunlar nedeni ile okulu birakmak zorunda kaldim .bir trafik kazasi sonrasi epilepsi hastaliğina yakalandim. Ama 5 sene sonra atlattim çok şükür.

Hayatimdaki en önemli unsur kesinlikle annem ve babam ve kardeşim’dir’.herzaman yanimda oldular.onları çok seviyorum .annem çaliştiği için  beni büyükbabam anneannem, , büyüttü. Allah onlardan bin kez razi olsun.17  18 yaşima kadar onlar bakti hala bakarlar.

Daha önce 12 sene boyunca futbol oynadığından bahsetmişsiniz.anlaşılan artık  e-sports daha fazla ilginizi çekiyor.nereden geliyor bu fifa merakı?

Küçüklüğümden beri futbola olan ilgim her zaman  vardi, hala var . Bana çok sorulan sorular genelde sigara içiyormusun falan onada açiklik getireyim sigara kullanmiyorum  alkol özel günlerde veya çok dertli oldugum zaman onuda abartmadan. Tabiki açik lise son sinif öğrencisiyim.

En büyük  eglencem tabiki fifa ama bunun yaninda azda olsa gezmeyi arada arkadaşlarimla basketbol bowling oynamayi seviyorum. Maç izlemekte var tabiki  onuda unutmayalim genelde çoğu zamanimi fifa’da antreman yapmakla veya paket açilimi videosu için paket kasmakla harciyorum yaptiğim işin elimden geldiğince en iyisini yapmaya çalişiyorum.

14585821_890842911047123_366560490_o

Youtube kariyeriniz boyunca örnek aldığınız youtuberlar var mı? Bunlar hakkında aldığın tavsiyeler ve youtuber adaylarına söylemek istedikleriniz nelerdir?

 Youtuber olarak örnek aldığım genelde yabancı youtuberlar var w2s , Nepenthez gibi yabancılar cidden bu işi çok kaliteli yapıyorlar türklerden daha çok onem veriyorlar kapak foto’su olsun video içerik üretmede olsun ama bizde’de işini güzel yapan çok iyi youtuberlarımız var orneğin bana göre türkiye’nin en iyi spor kanalı ümidi’dir mervan ‘da işini iyi yapıyor diyelibirim.

Youtuber adayları kendisi gibi davransınlar asla bir grupta veya bir büyük kanalın video’sunun altına yorum olarak kanal linklerini bırakmasınlar bu tamamen sabır işi biz sefa peynir diye bir arkadaşım vardır onada buradan selam olsun herzaman yanımda oldu kendisine  çok teşekkür ederim onada kanalı ilk açtığımızda ben gece yatarken abone sayıyordum ki bir kitlem olsun diye 50 60 70 100 diye diye nerdeyse 9000 kardeşim  oldu tamamen sabır işi kendiniz olun kaliteli içerik üretin  ilk bir video’yu izleyın seyirci gözünden izleyin eğer gerçekten sizin hoşunuza gitmiş ise zaten diğer seyircilerde beğenecektir video müziklerine önem verin diyebilirim  oda video’yu kaliteli yapabiliyor veorra cidden kaliteli müzik yapıyor oradan telifsiz müzik alabilirler vidiq programı bana çok yardımcı oluyor telifsiz müzik bulmak konusunda onlarda vidiq chrome eklenti olarak kurup müzik arayabilirler sadece kendiniz olun kaliteli içerik üretin ve sabır diyelibirim bu iş herkese bol şans .

13872954_847663175365097_4422336842464580695_n

 Şimdiki soru biraz daha youtube dışında.Hayatınızda başınıza gelen en ilginç olay nedir? Bizimle paylaşabilir misiniz?

 Hayatımda bir çok ilginç olay oldu ama en iyisini sizlerle paylaşayım 7-8 yaşlarındaydım.izmir’i bilenler bilir 10 senede bir kar yağar oda bir gün  sonra kayıpolur bende çocuk aklı ya alıp kar’ı  poşete  doldurup banyo’ya  koydum ölmesin diye  :d sabah kalktığımda su olmuştu 2 gün ağlamıştım sanırım hayatın acılarla dolu olduğunu ilk ozaman anladım 🙂

Kariyer hedefiniz nedir? Sadece  youtube konusunda daha da ilerlemek mi yoksa farklı alanlara da ilgi duyuyormusunuz.

Kariyer hedefim türkiyenin en iyi spor kanalı olmak gerçekten çok zor bir hedef  ama hedefin zoru imkansızı güzeldir zaten normal hedefim olarak’ta  okul hayatıma açıktan’da olsa devam etmek okulda’da duyduğum alan  bilgisayar bilişim.

 

 Bize vakit ayırdığınız için tekrar teşekkür ederiz.

 

Bu röportaj’ı hak ettiniz

tebrikler yourazzi

Herkese iyi çalışmalar diliyorum “

 Bizde başarılı youtubera bol videolu günler diliyoruz.

Ayrıca Mertcan Karadeniz Sosyal Medya ve Youtube

Youtube – Mertcan Karadeniz

mertcankaradeniz.com

Instagram – Mertcan KaradenizFacebook Grup – Mertcan Karadeniz

Facebook – Mertcan Karadeniz

Click to comment

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Most Popular

To Top