Spor

TÜRKBOL Yourazzi.com’da – Youtube’da başarılı mı olmak istiyorsunuz? İşte bu başarı hikayesi tam size göre!

Sevgili yourazzi.com okuyucuları ve youtuber adayları;

Bu güne kadar bir youtube kanalı açmayı düşündünüz ve başarılı olabileceğinizden şüphe ettiyseniz;youtube kanalınız var ancak hala başarılı olamadıysanız işte bu röportajımız tam size göre.

Merhaba, öncelikle hoşgeldiniz. Sizin hakkınızda bir çok yorum okuduk. Sizi sevenlerin sizin hakkınızda bir çok farklı yorumlar getırdıgıne ve sızı ne kadar sevdiklerine şahit olduk.
Sizi tanımak için iletişime geçmeye calısanlar, sizin Hollandalı,Kıbrıslı, kayserılı vb. oldugunuzu soyleyenler. Bizim için bugun tüm bu konulara açıklık getireceğimiz bir gün olmasını umut ediyoruz.
30 Yasinda Danimarka dogumlu ve annem ve babam Nevsehirli.
Tekrardan hoş geldiniz,şimdi biraz kendinizden bahsedebilir misiniz? Hobileriniz,ilgi alanlarınız…
Benim pek hobim yok, bilgisayarin basinda geceleri oyun oynamasini seven bir insanim.

emremor
“Türkbol” kanalınıza gelmeden önce “TURKPRO” kanalınızla ilgili kısa bir süre önce “TURKPRO GERİ DÖNUYOR” başlığı ile bir intro paylaştınız.Türkpro niçin kapanmıştı? Biraz bahsedebilir misiniz?
Türkpro’yu kapatali nerdeyse 1 sene oldu, onun büyük nedeni ise o kadar emege ragmen videolarin hic izlenmemesi. Kapatmadan önce kanalda 30bin abone vardi ve savas agirlikli videolar cekiyordum (Battlefield ve call of duty) 30bin aboneden sadece 600-1000 kisi arasi izliyordu videolarimi. Saatlerce zaman harcadigim videonun abone sayisina ragmen hic izlenmemesi beni derinden vurmusdu.

Türkbol ile sadece ama sadece Futbol konuşacağınızdan söz etmişsiniz.Türkiye’de ilk ve tek olan kanalınız bir hayli ilgi görüyor.Peki sizce bunu neye borçlusunuz? Yani bu başarının sırrı nedir?
Türkpro kanalim halen acikken istatistiklere girip iyice bir gözlemlemisdim hic unutmuyorum gece saat 03:30 gibi hic uyumamisdim nedeni ise karar vericekdim ya youtube tamamen birakicagim yada yeni birsey ile devam edecegim.
Istatistiklere göz atarken fifa videolarim bi hayli izlenmisdi diger videolarima bakarak, hemen girip arastirmak istedim Türkiyede sadece fifa ceken bir kanal varmi diye, ve bulamadim, fifa ceken cok kanal vardi ama sadece fifa ceken kanal yoktu. Hemen o gece Türkpro kanalimda yeni bir fifa videosu yayinladim ve tekrardan gördümki cok güzel ilgi aldi ve bi hayli izlenmisdi.
Böylece kanali kapatim yep yeni bir sayfa acmak üzere TürkBol kanalini acdim.
Benim bir sirrim yok, cogu kanal bana mail atti abi nasil top ladin bu kadar aboneyi kisa bir sürede?
Söyle anlatayim, benim aklimda youtube’dan baska hic birsey yok, evde youtube is yerinde youtube, araba sürerken youtube, tatilde youtube, eger birseyde basari istiyorsaniz o yaptiginiz seye cok önem vereceksiniz, allah illaki sana o basariyi verir, ama o basariya gelmek icin cok calisacaksiniz.
Benim iki evladim var ve esim var, ben cocuklarim uyudukdan sonra video cekebiliyorum, söyle anlatayim, cogu youtuber arkadaslarimiz genc ve video yapmak istiyor ve tabiki basariyida yakalamak istiyor. Ben TürkBol’u acali nerdeyse 1 sene olacak ve ben kanali 1 gün videosuz birakmadim, cocuklarim yatikdan sonra gece gece video cekiyorum nerdeyse 1 senedir gece 04’de yatiyorum ve 07 kalkiyorum ise gitmek icin, eger basari istiyorsan katlanicaksin ve pesinde kosacaksin. Bakiyorum cogu youtube arkadaslarim haftada 2 veya 3 video koyuyor ve sonrada abi neden büyümüyorum diye mail atiyor bana. Söyle anlatayim, örnek veriyorum, iki tane televizyon kanali düsünün bir kanal haftada sadece 3 gün yayin yapiyor diger kanal ise hergün, hangisini takip edersin? sonuc ortada!

r2
Türkiye’deki spor videoları paylaşanlar arasında bir olumlu ya da olumsuz bir eleştiri getirecek olsanız;spor oyunları videolarında gördüğünüz hatalar nelerdir? Buradan kendisine bir tavsiyede bulunmak istediğiniz ya da bir mesaj göndermek istediğiniz youtuber var mı?
Sadece bir sey demek istiyorum diger youtube arakdaslarima : Lütfen küfür etmeyin videolarinizda, saygi iceriyinde hep beraber yeni nesile izletelim videolari.

Şuana kadar videolarınıza aldığınız en eğlenceli ve komik yorumları sıralayacak olursanız;Sizce ilk 5’e hangileri girmeye hak kazanır?
Ilk 5 yok ama beni derinden vuran bir mesaj var kanalı ilk açtığım dönemde olmuştu mesaj ise :

“Ağabey seni çok seviyorum  beğeni ile izliyorum. Ağabey Türkbol kanalını o kadar rahat takip edebiliyorum ki, diğer kanalara bakarak (küfür içeren kanal) senin videolarını headsetsiz salonda ailem ile oturarak izleyebiliyorum, mutfakta yemek yerken izleyebiliyorum, iyi ki varsın ağabey. Babam sadece senin kanalını izlememe izin veriyor diğer kanalara bakarak.”

Bu mesaj beni derinden vurmuştu, ben saygı içeriğinde yayıncılık yapmak istiyorum, benimde evladım var ve bende istemem evladımın küfür içeren kanaları izlemesini, o yüzden küçük arkadaşlara örnek olarak video yapmak istiyorum.

Bize zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederiz.Başarılarınızın devamını diliyoruz.
Ben teşekkür  ediyorum.

Click to comment

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Most Popular

To Top