Müzik

Klipteks Kanalı Yourazzi.com’da! – Röportaj

Klipteks 10 Milyon görüntülenmeyi geçti!

 

Yaptığı Sözler Ekranda ve Karaoke videolarıyla sosyal medyada alanındaki kanallarda öne çıkan Klipteks Channel kanalı 10 milyon izlenmenin sevincini yaşıyor.Şimdiye kadar yaptığı videolardan amacı para kazanmak olmayan kanal herkese müziğin sözlerini en kaliteli şekilde sunmayı amaçlıyor.

Alanında olan diğer kanallara bakılınca Klipteks hem diğer kanallardan daha kaliteli içerik sunuyor.Hem de takipçilerinin yorumlarını yanıtsız bırakmıyor.Yaptığı şarkı sözü videolarından 3 tanesi 1 milyon izlenmeyi geçmiş, 2 tanesi de 900 binlerde izlenmiş olmasıyla hiç bir kazanç sağlamamasına rağmen bu işi insanlara hizmet için yapıyor ve onların da Klipteks’in videolarına beğeni atıp abone olmasını istiyor.

İstedikleri çok bir şey değildi mi?

Peki neden bu kanalı 100.000’den fazla abone yapmıyoruz? Pardon ben unutmuşum herkes artık en saçma şeyleri yapanları takip ediyor.Hak edilen abone sayısı daha yüksek olan bu kanal takipçilerine Yourazzi’den sesleniyor ve son olarak da abonelerinin daha aktif katılım sağlamasını istiyor.Yakında düzenlenecek olan YouTube etkinliğine gelmesi daha belli olmayan kanalın bu davete ne yanıt vereceği merakla bekleniyor.

 

Klipteks Kanalı Yourazzi’e konuk oldu.

İşte o güzel röportajın detayları:

Merhaba Samet biraz kendınden ve kanalından bahsedebilir misin ?

 

Merhaba ben Samet Gölbaşı.Ben 16 yaşındayım.Şu anda Lise 2 olarak eğitimime devam ediyorum.Müzik hayatıma 4.sınıfta bir müzik yarışmasıyla girdi.O güne kadar müzikle alakasızdım.

Yarışmada 3.oldum ve bu yarışmadan sonra müziğe ilgi duymaya bilgisayarımda müzik dinlemeye başladım.Artık sanatçıları takip edip,yeni müzik çıkarttıklarında hemen indiriyordum.Şarkı söylerken ekrandan okumak için Movie Maker adlı program ile sözler ekranda (lyrics) videoları yapmaya başladım ve bu videoları YouTube’a yüklemeye karar verdim.2011’de kanalıma yüklediğim ilk video bir dizi müziğin lyrics videosuydu ve bu video 30.000 civarı izlenmeye ulaşınca anladım ki insanlar da bu videoları seviyorlar.Aynı kanalda bir sürü karaoke,lyrics videosu yaptım.Kanaldan hiçbir şekilde para kazanamıyordum çünkü şarkılar yüzünden videoya telif geliyordu ama bu benim için önemli değildi ben sadece bunu hobi olarak yapıyordum.Kanalım 2014’te 3.telifini yedi.Ben bu duruma üzüldüm çünkü toplam izlenmem 3 Milyona ulaşmıştı ve kanalım artık tanınıyordu.Kanalım 3500 aboneyken kapandı.Aradan 2-3 ay sonra aynı adla yeni bir kanal açtım ve yılmadan gine videolarımı yaptım.Şu an kanalımda 15.000’den fazla abone ve 10 Milyondan fazla görüntülenmem var.Kanalımgine kapanırsa bile ben bir site açıp bu işin peşini bırakmayacağım.Tek başına bunları idare etmek zor ama insan isteyince her şeyi yapabiliyor.

 

Tam olarak Klipteks Kanalının amacı nedir?

Bu kanal ile amacım insanlara müzik sözlerini doğru bir şekilde aşılamak.Çünkü müzik sözlerini yanlış bilenlere sinir oluyorum.

 

Kanalının ismi nereden geliyor?

Ayrıca kanalımın adı KlipteksChannel.Klipteks’in açılımı  Klip Türkiye Ekstra ‘nınKlip’inK’sı Türkiye’nin T’si Ekstra’nınEks’idir. Aslında bu isim ilk başta videoda klibin üstüne sözleri yazmamla alakalıydı.Artık kliplerle yapmıyorum.Çünkü o zaman videom engelleniyor.

 

Kanalımın linki : https://www.youtube.com/channel/UCKETnMEcVIHI8HnaVbCTz2A

Facebook: www.facebook.com/kliptekssayfasi

Twitter : www.twitter.com/kliptekss

Click to comment

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Most Popular

To Top