Komedi-Eğlence

Mert Omay – Yerli Filozof Geliyor!

Mert Omay.Bu isim tanıdık gelmiyor ise yazımızı okumadan önce şu videolara bir göz atın 😉

Shockvoice Tv’de videolarını seslendiren sanatçılardan biri Mert Omay şimdi de kendi youtube kanalı “Yerli Filozof” ile bizleri eğlendirmeye ve bilgilendirmeye devam ediyor. Yukarıdaki videolardaki o keskin ve net seslerden biride O’na ait.

Örneğin Trajediler neden hoşumuza gider? videosunda bizlere yeni bir Ruhi Çenet daha mı geliyor sorusunu sorduruyor.Ve yourazzi.com olarak

onlarca youtuber ile çalışmış olduğumuzdan dolayı tahmin ediyoruz ki Mert Omay’ın kişisel kanalı Yerli Filozof, “koptu geliyor”.Demedi demeyin.

 

Mert Omay bizleri kırmayarak  bizimle kendisi hakkında merak edilen soruları cevapladı.Mert Omay Kimdir? Yaptıkları ve dahası yazımızda.

İşte tek solukta okunası yazısıyla Mert Omay, başarıyı yakalamanın an meselesi olduğunu bizlere gösteriyor.

Yourazzi.com olarak her zaman youtuberların yanında olduğumuzu, bizim için bir Aleyna Tilki’dense bir youtuberin daha önemli olduğunu belirttik.

Ee artık Mert Omay’da ilerde bizleri unutmaz inşallah 🙂

“Merhaba 🙂 Öncelikle Yourazzi sitesine bu fırsatı verdiği için teşekkür ederim.

kendimden bahsedeyim. Ben Mert Omay. 92 doğumluyum. İzmir’de yaşıyorum. Yaşar Üniversitesi’nde Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünde okuyorum.

4 senedir bir şekilde seslendirme/dublaj işi içindeyim. 2012 yılında Oyun Çeviri Dublaj Ekibi’ne katılarak başlamış oldum. Tamamen gönüllü olarak oyunları, fragmanları ve sinematikleri Türkçe seslendirerek oyun severler için daha keyifli hale getirmeye çalışıyorduk.

 

İlk başta tamamen hobi olarak başlayan bu süreç zamanla tutkunun ve çabanın da artmasıyla ufak ufak kazanmaya başladığım bir şeye dönüştü. Profesyonel geçmişim çok olmasa da yavaş yavaş gelişiyor her şey şu aralar. Çok keyif alıyorum ve bu işte çok ilerlemek istiyorum.

Son zamanlarda “Piç Hamsi Hollywood Dublajı”yla bir miktar takip edilir olduk 🙂 O videoda da balıkçıyı seslendiren kişi benim. Herkes o komik dublajı izlerken çok eğlendi, biz de dahil. Videodaki o ciddi ciddi konuşan, lanetler yardıran repliklerin arasında hep kayıt dışı kalan kahkahalar var 🙂

Ben de bir Youtube kanalı sahibiyim. Yerli Filozof  ismini verdiğim bir kanalım var. Şu anda 3bin takipçisi var. Öylesine videolar hazırlarken bir gün kanala girdiğimde “3bin” yazısıyla karşılaşacağımı düşünmezdim 🙂 Bundan neden bahsediyorum çünkü ilerde bir gün olur da kanal daha fazla kişiye ulaşırsa dönüp bu söylediklerime bakmak istiyorum 🙂 Kanalımda ilgimi çeken bilim, felsefe, sanat, teknoloji gibi konularda içerikler hazırlıyorum. Böyle konular hakkında sürekli okuyup izlerken bu işin bir ucundan da ben tutabilirim deyip bu kanalı açtım. Yaklaşık 1 sene oluyor. Şimdilik kanalda yalnızca sesimle anlatıcı olduğum içerikler var ancak bunu geliştireceğim. İlerisi için planladığım şeyler var, kameranın karşısına geçip anlatıcı olmak gibi. Hatta bunun için geç bile kaldım belki de. Bir içerik üreticisi sürekli güncel kalıp imkanları ölçüsünde yatırım yapmalı bu işe.

Yalnızca tüketmeyip, üretici olmayı seçenler kurtaracak dünyayı. Teşekkür ederim.

İlginizi çekerse diye, kanalıma beklerim :)”

 

Mert Omay Youtube ►https://www.youtube.com/channel/UCsWVSqdfzApUI9-oH85Q7ew

Mert Omay Facebook  ►https://www.facebook.com/yerlifilozofyt

Mert Omay Instagram ►https://www.instagram.com/mert_omay_/

Mert Omay twitter   ► https://twitter.com/mert_omay_

 

 

Click to comment

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Most Popular

To Top