Genel

Marina Joyce Hakkında Herşey Ve Tüm Kanıtlar

Yakın zaman önce sosyal medyada çok popüler olan konu Marine Joyce’un kaçırılması hakkındaydı .

Bu olayı ilişkin en düz kanıt eskiden neşeli mutlu ve sevecen olan Marina’nın artık daha katı ve endişeli gözükmesiydi. Bu olayı ilk önce takipçileri bu olayın farkına vardı ve bir sonraki videosunda kameranın odağı kaydı ve yatagın yanında bir tüfek belirdi.

mqdefault

Bunun üzerine takipçileri gerçekten birşeyler olduğunun farkına vardı ve Marina’nadan bir işaret istedi . Dedile ki

Marina eğer başın belada ise İnstergram’ da kalpli bir fotoğraf paylaş. Ve o kalpli fotoğraf gecikmedi.

marina-joyce

Bunun ardından takipçileri eğer tehlikedeysen İnstegram durumuna kedi emojisi koymasını istedi.

h0djn5wbhqclksbp1n3m

Ve cevap çok gecikmedi.

SADA

Ve bunun üzerine yayınladığı son videodaki arkaplan çoğu kişinin dikkaini çekiyor. Evde bir çok oda bulunmasına rağmen tek bir oda parmaklıklı.

Fashion vlogger Marina Joyce is 'safe and well' after kidnapping fears sparked by a series of social media posts led fans to inundate police with calls. Police have confirmed they had performed a welfare check on the 19-year-old YouTube star from north London. The hashtag 043savemarinajoyce has been trending worldwide as fans feared she had been kidnapped. But the vlogger later moved to quell fears over her safety by reassuring fans on Twitter she's "feeling very good today". She said: "Im (sic) TOTALLY fine guys, i am feeling very good today and its actually so heartwarming to see so many people care about me." In one video, posted on July 22, it appears she whispers "help me" while showing of clothes in a video entitled 'Date Outfit Ideas'. Concerns were further raised when a tweet was sent from the 19-year-old' Twitter account asking fans to gather in Bethnal Green, East London, at 6.30am this morning. The tweet, posted in the early hours of this morning, said: "Meet me Bethnal Green at 6:30am if you would like to join partying with me at that event ^-^ bring a friend so you dont get lost." Featuring: Marina Joyce When: 27 Jul 2016 Credit: YouTube (Supplied by WENN.com) **WENN does not claim any ownership including but not limited to Copyright, License in attached material. Fees charged by WENN are for WENN's services only, do not, nor are they intended to, convey to the user any ownership of Copyright, License in material. By publishing this material you expressly agree to indemnify, to hold WENN, its directors, shareholders, employees harmless from any loss, claims, damages, demands, expenses (including legal fees), any causes of action, allegation against WENN arising out of, connected in any way with publication of the material.**

Ve videonun ilerliyen dakikalarında Marina’nın kendi odası olarak tanıttığı odanın parmaklıklı oda olduğu anlaşılıyor.

ae r

Bu olayın ardından takipçileri onun kaçırıldığını düşünüyor. Uzun zaman ses çıkmadıktan sonra insanlara iyi olduğunu ve bunu kanıtlamak için bir canlı yayın yapacağını söyeledi.

Bu canlı yayının linki

Ve sizin de anlayıcağınız üzere çok korkmuştu.

Bu canlı yayından sonraki zamanlarda saat sabah 6:30 da bir parti vereceyini soyledi bu çok korkutucuyu çünkü insanları bir araya toplamaya çaliştığı düşünüldü , insanları bir araya toplayıp bir toplu katlıyam olacağı düşünüldü.

Ama çok geçmeden parti iptal edildi.

Ve 28 temmuzda attığı videoda ne kadar dehşete düştüğü 0.50 saniyeye yansıdı.

ads

İşte Marina Joyce’un sosyal medya adresleri.

https://www.youtube.com/user/iRaindropsxÖnbellekBenzer

 

https://twitter.com/marinajoyce7

 

https://www.instagram.com/marinamew/

 

 

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Most Popular

To Top