Bilim

Ruhi ÇENET Kimdir?

RUHİ ÇENET KİMDİR?

Ruhi Çenet Kimdir? 

1 Milyonu aşkın abonesi ve 100’ü aşkın birbirinden kaliteli ;insanları adeta farklı bir dünyanın içine sürükleyen videolarıyla Ruhi Çenet…

Aydın’da 1990 yılında doğan Ruhi, gösterdiği başarı ile ünlü olmak hayallerini kovalayan rakiplerine resmen dudak uçuklatıyor.

Kişisel hayatına baktığımızda sempatik ve sevecen tavırlarıyla dikkat çeken Ruhi,kamera karşısına geçtiğinde adeta farklı bir kimliğe bürünüyor.

Dünya’nın En Korkunç 10 Terkedilmiş Şehri videosu ile Youtube’a giriş yapan Ruhi Çenet, birbirinen harika videolar ile takipçi sayısı 1 milyonu aşkın youtuberlar arasına girdi.

Yourazzi.com’dan Ruhi Çenet’e özel video!

Yourazzi.com Ünlü ve başarılı youtuber Ruhi ÇENET’i Başkent halkına sordu.İşte eğlenceli cevapların geldiği o video:

1 Milyon abone için özel video çekti

Abone sayısını 1 Milyonun üzerine çıkaran Ruhi, geçtiğimiz Mayıs ayında rastgele olarak seçtiği bir ülkeye gezi yaparak abonelerine farklı bir seyir zevki daha yaşattı.

1 Milyon aboneye özel video adı altında paylaştığı video ise  1 ay gibi kısa bir süredeyaklaşık 1.5 Milyon defa izlendi.

Ruhi Çenet’in Güney Afrika’ya gittiği o video

1 Milyar Yıl Sonrasını Hayal Etti

Geçtiğimiz haftalarda 1 Milyar yıl içerisinde olabilme ihtimali olan olaylar üzerine hazırladığı video ile abonelerine muhteşem bir uzay yolculuğu yaşatan Ruhi,her geçen gün daha da büyüyen hayran kitlesiyle Youtuber adaylarına adate örnek oluyor.

 

Click to comment

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Most Popular

To Top