Duygu Özaslan

Duygu Özaslan Kimdir?

Türkiyenin en samimi Vlogger’ı seçilen;Makyaj,Giyim,Moda,Sa. ve tırnak bakımından güzellik ve mod adına herşeyiyle “tepeden tırnağa” örnek olan  Duygu Özaslan ile yapılan röportajdan yola çıkarak biraz kendisini  tanıyalım;

DUYGU BİZE BİRAZ KENDİNDEN BAHSEDER MİSİN?

Ben Duygu Özaslan. Youtube’da itsmeduygu isimli bir kanalım var. Makyaj, güzellik, cilt bakımı ve biraz da moda üzerine videolar çekiyorum. 23 yaşındayım. Kanalım şu anda güzel gidiyor. Çok severek yapıyorum bu işi.

NERDEN ÇIKTI VLOGGER’LIK? FİKİR AKLINA NERDEN GELDİ?

Uzun zamandır yabancı Youtuber’ları çok izliyordum. Türkiye’de çok fazla insan yoktu ben başladığımda. Aslında hala bir avuç insanız bunu yapan. Arkadaşlarım bana çok baskı yaptı bu konuda. ‘Senden çok fazla şey öğreniyoruz ya bir blog aç ya da bu konuyla ilgili birşeyler yap’ dediler.Fikirlerimi çok önemsiyorlardı biraz onların teşvikiyle oldu. Blog açmak istemedim çünkü bence blog artık biraz daha geride kaldı. Yeni bir şey var ve bu Türkiye’de çok ses getirebilir dedim ve Youtube kanalı açmaya karar verdim.

 

PEKİ HAYRANLARI TAM OLARAK NE DÜŞÜNÜYOR?

Duygu Özaslanı Google’ladığımızda çeşitli platformlardan kendisini hakkında kimi  eğlenceli,kimi de ciddi ciddi “bayıldım ben” derecesinde yorumlar görüyoruz.

Aralarından biri var ki;bizimde dikkatimizden kaçmadı “bu kızı izleyene kadar makyaj anlayışım göz kalemi ve maskaradan ibaretti…”

İşte mevzu bahis olan o video:

 

Click to comment

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Most Popular

To Top